Dimension

♦ England, London, 2021 ♦
 
PrologProlog  HemHem  Latest imagesLatest images  Bli medlemBli medlem  Logga inLogga in  

「 R E G L E R F Ö R R O L L S P E L 」
Godmoding (GM) - Ingen är odödlig, bäst eller perfekt. Men en person som länge sysslat med kriminalitet kanske vet till exempel hur man kommer undan lättare m.m.

Powerplay (PP) - Här gäller det att vara realistisk. Det är mest upp till dig och den du rollar mot att bestämma vart gränsen går. Dock tycker inte vi som admins att man till exempel ska behöva 'vänta på att slaget ska träffa' i ett slagsmål, då det är mest realistiskt att man faktiskt blir träffad. Det är inte så stor chans att kunna undvika en rak höger mot ansiktet. Men, som sagt, var inte godmodig. Alla har fördelar och brister.

Mindreading (MR) - Om en karaktär du rollar mot tänker någonting betyder inte det att det syns på den. Du kan alltså inte veta att det är en elak människa om den inte framstår som det, även om den tänker hemska tankar, eller veta att karaktären är ledsen om den är expert på att spela glad. Helt enkelt - du kan inte läsa tankar.

Bemötande - Alla ska vara snälla och trevliga utanför rollspelen :). Svordomar är till en viss del även tillåtet utanför rollspelen, då menar vi INTE personliga påhopp och mobbning. Vi förväntar oss att du själv förstår vart gränsen går.

Grovt språk, våld, sex, droger, rasism osv, får förekomma i rollspelen. Eftersom sidan är uppbyggd på gäng och ganska mycket våld är det något man får vara beredd på eftersom vi inte har några som helst gränser! Om du är känslig för sådant ska du nog inte börja rollspela här. Vi förväntar oss att du själv kan skilja på rollspel och verklighet, bara för att man skapar en karaktär som till exempel är rasist betyder det inte att spelaren har den åsikten IRL.

Längden på inläggen ska helst inte vara under 3 rader. Det blir mycket roligare och lättare att rollspela om det är längre! Troligt är att den du rollar mot får lite mer inspiration om inläggen är lite längre. Det är dock innehållet som räknas och inte mängden.

Antal rollspel igång - Man får max ha 5 rollspel igång samtidigt med en karaktär. Detta är för att din karaktär måste hålla en tidslinje och inte kan vara på 17 platser samtidigt.

Bilder - Man får ha tecknade bilder eller vanliga fotografier, tänk dock på att inte använda bilder på alver, osv, det är ingen fantastysida. Man får inte använda samma bild som någon annan. Om någon till exempel har en bild på Britney Spears (hihi) får inte du ha det, även om det ser olika ut. Visst kan man göra misstag och inte veta vem som har vilken bild, men blir du tillsagda ska du ta bort bilden, om inte den andra personen tycker att det är okej att ni använder bilder på samma person.
Vi på Dimension står inte för eventuella stölder av bilder.


「 R E G L E R F Ö R K R I M I N A L I T E T 」
○ Något att tänka på är att generellt brukar civila personer inte gå och bära vapen på stan eller ha ett stor vapenförråd hemma utan anledning. Om din karaktär ändå vill inskaffa sig ett olagligt vapen ska eran karaktär vända sig till det eller de gäng som sysslar med t. ex. vapenhandel.

○ Något ytterligare att tänka på är att generellt brukar civila personer inte ha ett förråd hemma med en massa dyr och lyxig narkotika. Även här måste man gå den kriminella vägen via gängen som sysslar med det.

○ Vill du att din karaktär skall ha en kriminell bakgrund går detta bra, till en viss gräns. Du kan t. ex. inte skapa en karaktär som endast är 20 år och tidigare har mördat 30 personer. Vill ni rolla en före detta yrkesmördare rekommenderar vi att ni först diskuterar med oss admins om det och lägger fram en rimlig plan.

○ Vi vill uppmuntra kriminella karaktärer att tillhöra ett gäng. Detta då Dimension delvis bygger på gäng-aktivet. Kontakta en gängledare för att gå med i ett av de existerande gängen, vi lovar att alla gängledare är snälla :D

○ Självklart får man skapa en karaktär som är lite småkriminell som t. ex. snattare, eller bråkstake som drar runt på stan och gör det surt för andra.


「 C O P Y R I G H T 」
Kopiering är grymt förbjudet! Då gäller det inte bara att kopiera av någon annans presentation utan även någon annans idéer. Visst kan man bli inspirerad, men kolla alltid med grundaren först så det är helt okej. Även det material vi använder här på sidan är det copyright på.
Använder ni bilder med copyright utan tillstånd ansvarar vi ej för det.

LÄS INFORMATION UNDER HEM & FÖLJ REGLERNA! :D / Takeshi & Kimothy