Dimension

♦ England, London, 2021 ♦
 
PrologProlog  HemHem  Latest imagesLatest images  Bli medlemBli medlem  Logga inLogga in  

「 M E D L E M S G U I D E 」

Välkommen till snabbguiden för att du på snabbast bästa sätt ska hitta på Dimension!

Prolog - Här hittar du prologtexten till Dimension, men även senaste nytt på sidan, vilka som är online och övrig statistik.

Hem - Här hittar du den viktigaste informationen som finns om Dimension samt länkar till ytterligare information och även alla forum som sidan har.

Vanliga frågor - Här hittar du svar på de flesta tekniska frågor du kan ha.

Medlemslista - En lista på alla sidans medlemmar/karaktärer och lite kort information om användaren. Tryck på karaktärens namn för att se den fullständiga profilen.

Användargrupper - Här kan du ansöka om medlemskap till grupper, eller rättare sagt gäng. Du ser också vilket gäng du själv är med i.

Profil - Här kan du ändra din egna profil. ALLT du skriver ska ha med din karaktär att göra, alltså dennes namn, födelsedag osv.

Signatur - Signaturen syns i nedre delen av dina inlägg varje gång du skriver i forumet. Du kan alltså skriva en text, göra en liten logga eller vad du än känner för. Tänk på att den inte får vara bredare än forumet.

Avatar - Här ska du ladda upp en liten bild på din karaktär, som kommer visas i forumen, på medlemslistan osv.

Vänner och ovänner - Här kan du skicka vänförfrågningar till andra medlemmar, men också blocka dem från att kunna skicka meddelanden eller skriva till dig på andra sätt.

Dina rollspel & Ämnesprenumerationer - Här ser du alla ämnen du bevakar.

Favoriter - Här ser du alla ämnen du har markerat som 'favorit'.

Karaktärsinfo - Här hittar du ett antal fält som du kan fylla i med information om din karaktär, såsom dennes fullständiga namn, alias, jobb osv.

Chatten – Till höger på sidan hittar du en chattbox. Där kan du skriva med andra medlemmar. Observera att den är offentlig, vem som helst kan kolla och allt som skrivs sparas i arkivet, därför är den inte så passande för privata samtal.

Så, ut i rollspelsvärlden med dig nu! :D