Dimension

♦ England, London, 2021 ♦
 
PrologProlog  HemHem  Latest imagesLatest images  Bli medlemBli medlem  Logga inLogga in  

「 H I S T O R I A 」
2020 Ett uppror på fängelset leder till att majoriteten av fängelsets vakter dödades och en massrymning. Män och kvinnor i orangea overaller flödar in över London. Över ett dygn gick London från en relativt lugn stad till en stad i fullt kaos och där polisen plötsligt fick en otroligt ansträngd arbetssituation. De få gäng som faktiskt var aktiva fick plötsligt konkurrenter vilket i sin tur utlöste än mer bråk, men till en större skala. De nybildade gängen tänkte inte låta någon ta över deras plats.

2019 Den undre världen börjar prata om en bordell i Ickenham, var ett nytt gäng på väg att bildas? Vad skulle det innebära för London som varit så lugnt under en så lång tid nu?

2015-2018 Antalet gäng reducerades betydligt, viskningar om dem i staden blev allt större. I den undre värden viskades det snarare om att allt fler och fler yrkesmördare kommit fram i gängens frånvaro.

2014 En hår kamp om London utspelades, det nya anonyma gänget slogs tillbaka både av de gamla gängen, men också av polisen. Gatorna blev lugnare igen, många at både gamla och nya gäng hamnade i fängelset. Det verkade även som om den otroliga kampen om London var droppen för många gäng, som helt enkelt upplöstes eller gick under jorden. Londons gator blev lugna, men till vilket pris? Vilka fanns kvar?

2013 I den falnande skuggan av de försvunna gängen reser sig ett nytt gäng, utan vidare konkurrens växer de sig starkare. Det anonyma men mäktiga gänget tar steget längre och ger sig aktivt på de civila. Allt för att visa att de håller London i ett järngrepp. Brutalitet och kaos följder i dess spår. Upploppen härjar på Londons gator. Vilka är dessa människor? De forna gängen reser sig och tar upp kampen, ingen ska ta London från dem.

2012 Polisen satte hård press på gängen efter dödsskjutningen under Halloween året innan. Tullen blev hårdare vilket resulterade i att droghandeln och vapensmugglingen minskade. Flera tungt kriminella gängmedlemmar hamnade bakom galler. Vissa flydde landet. Många gäng splittrades eller tvingades gå under jorden.

2011 Årets halloweenparty var vida omtalat innan, för det storslagna arrangemanget, och efter på grund av att det på en fest slaktats två människor, kaos utbröt, människor skadades och polisen tillkallats. Men så kanske det blir då en fest beträds av många civila men även många medlemmar från olika gäng. Sugen på att läsa vad som hände? Klicka här!

2009 Devils storhetstid.